EA Pens & Paper / EuroAgenda bv

EA Pens & Paper / EuroAgenda, uitgeverij met meer dan 30 jaar ervaring in papieren bureau- en zakagenda’s. Distributeur van: LEUCHTTURM1917, Ballograf, Burger Swiss Pen en LAMY.

Onze afnemers die behoren tot de boek- en kantoorvakhandel, suppliers van promotionele artikelen en product media advisors waarderen onze no-nonsense service.

Agenda's

Als uitgever kennen wij als geen ander de kracht van papier in deze digitale wereld. Papier is geduldig en tijdloos. Wij leveren agenda’s van het merk Diary Select en Luxury Leather Lines die desgewenst kunnen worden voorzien van een logo of een custom made omslag. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Notitieboeken

Wij zijn de distributeur in de Benelux van de LEUCHTTURM1917 producten. Details maken het verschil!

Schrijfwaren

 • Ballograf
  Met 70 jaar aan ervaring produceert het Zweedse bedrijf Ballograf meer dan 4 miljoen balpennen en vulpotloden per jaar.
 • Burger Swiss Pen
  Sinds 1949 produceert Burger Swiss Pen volgens de Zwitserse kwaliteit en precisie. Modellen zijn beloond met diverse design awards voor zowel kwaliteit als innovatie.
 • LAMY
  Vanaf 1 september 2017 zijn wij de distributeur van de Lamy producten voor de promotionele branche en leveren we deze “communicatie met kwaliteit en stijl” schrijfwaren in de Benelux. LAMY Design. Made in Germany.

Stationery

 • SEMIKOLON
  Wij zijn de agent in de Benelux van de stationery producten van SEMIKOLON, een minimalistisch design in moderne kleuren.